Županijsko natjecanje vatrogasne mladeži održano u Palinovcu

FFC_0641Dana 28. svibnja 2016. godine po lijepom , sunčanom i toplom vremenu održano je županijsko vatrogasno natjecanje pomladaka i mladeži na igralištu NK ”Mladost”, koje su organizirali Vatrogasna zajednica Međimurske županije i domaćin Dobrovoljno vatrogasno društvo Palinovec.

Nastupilo je ukupno 129 ekipa iz Dobrovoljnih vatrogasnih društva koji djeluju na području Međimurske županije i 1 ekipe gostiju iz Republike Mađarske.

FFC_0675Mlade Vatrogasce su pozdravili predsjednik VZMŽ Mario Medved, zapovjednik VZMŽ Mladen Kanižaj, načelnik općine Donji Kraljevec Miljenko Horvat, predsjednik VMO Palinovec Vladimir Sabol, te predsjednik DVD –a Palinovec Franjo Jančec. Zahvalivši svim ekipama na odazivu, čestitali su im na sudjelovanju, te istaknuli da se za budućnost Međimurskog vatrogastva ne moramo bojati.

Pravdu na terenu je dijelilo 40 sudaca koji su svoj posao obavili besprijekorno i nije bio zaprimljen niti jedan žalbeni postupak na sudačke odluke.

Najviše ekipa natjecalo se u kategoriji pomladak muški čak 56, a potom mladež muški 32 ekipe, pomladak ženski 22 ekipe i u kategoriji mladež ženske 19 ekipa.

Ostvareni rezultati su sljedeći.

Pomladak muški

1.mjesto DVD DOMAŠINEC
2.mjesto DVD SVETI KRIŽ 1
3.mjesto DVD DONJI MIHALJEVEC

Pomladak žene

1.mjesto DVD MALA SUBOTICA
2.mjesto DVD DRŽIMUREC STRELEC
3.mjesto DVD GORIČAN

Mladež muški

1.mjesto DVD PALINOVEC 1
2.mjesto DVD GARDINOVEC
3.mjesto DVD MAČKOVEC

Mladež žene

1.mjesto DVD PALINOVEC
2.mjesto DVD MALA SUBOTICA
3.mjesto DVD KURŠANEC

Natjecanje je održana pod pokroviteljstvom Vatrogasne zajednice Međimurske županije a prvoplasirane ekipe primile su zaslužene pehare i medalje.

Zahvaljujem se svima koji su došli u Palinovec pokazati vještine na vatrogasnom natjecanju. Ovim putem želim čestitati svima voditeljima, mentorima i ekipama koji su uložili mnogo truda i slobodnog vremena kako bi bili što uspješniji na natjecanju. Hvala svima što se bavite ovakvim lijepim poslom i zanimanjem i želim Vam puno uspjeha u daljnjem radu.

Zahvaljujem se zapovjedniku i tajniku Vatrogasne zajednice Međimurske županije gospodinu Mladenu Kanižaju i gospodinu Dragutinu Trupkoviću na pomoći oko organizacije natjecanja.

DVD Palinovec se kao domaćin potrudilo da natjecanje prođe u najboljem mogućem redu, da nikome ništa ne nedostaje, te se nadam da će svima koji su bili sudionici ovog natjecanja Palinovec ostati u lijepom sjećanju.

Svim natjecateljima još jednom Hvala na sudjelovanju a najboljima još jednom iskrene čestitke.

Predsjednik
DVD –a Palinovec
Franjo Jančec

KOMPLETNI REZULTATI

DVD rezultati

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1782211378673897.1073741841.1631095280452175&type=1&l=4afa40131b

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *